Overjoyed

April 7, 2011 at 9:57 am 6 comments


Overjoyed adalah lagu berdurasi 3 menit 41 detik yang dinyanyiin oleh Stevie Wonder dan dirilis tahun 1985. Salah satu lagu yang populer di masa itu (bahkan sebelum sang empunya blog yang cantik rupawan ini lahir ke dunia ). « kalimat ambigu, tapi kamu ngerti lah yang aku maksud.

Stevie Wonder

Stevie Wonder (2008)

Dan aku amat, sangat, bener-bener, suka lagu ini.

Bahkan aku cinta lagu ini.

Lirik lagunya sederhana tapi bermakna sangat dalem, tentu tentang cinta. Tentang harapan terhadap seseorang, yang cenderung ke arah hopeless but somehow there’re still hopes. Dan melodi R&B-nya ciamik banget. Bikin keinget masa lalu. Didenger berkali-kali nggak bikin bosen.

Over time, I’ve been building my castle of love
Just for two, though you never knew you were my reason
I’ve gone much too far for you now to say
That I’ve got to throw my castle away

Over dreams, I have picked out a perfect come true
Though you never knew it was of you I’ve been dreaming
The sandman has come from too far away
For you to say come back some other day

And though you don’t believe that they do
They do come true
For did my dreams
Come true when I looked at you
And maybe too, if you would believe
You too might be
Overjoyed, over loved, over me

Over hearts, I have painfully turned every stone
Just to find, I had found what I’ve searched to discover
I’ve come much too far for me now to find
The love that I’ve sought can never be mine

And though the odds say improbable
What do they know?
For in romance
All true love needs is a chance
And maybe with a chance you will find
You too like I
Overjoyed, over loved, over you, over you

Superb banget dah ni orang, walaupun punya kekurangan dalam hal fisik, tapi pria kelahiran 1950 ini sanggup bikin karya sebrilian Overjoyed. Bravo, om Stevie! You’re a real wonder!

Advertisements

Entry filed under: Song Lyrics.

I Wonder If Wrong Love Does Exists Ternyata Hidup “Enak” Butuh Syarat

6 Comments Add your own

  • 1. d0th  |  April 7, 2011 at 10:40 am

    Diiih ini kan lagu jaman emak ma babe masih pacaran?
    Lagunya aku ngga tau, tapi liriknya ehmm..ya bolehlah buat yang lagi galau dipajang jadi status pesbuk. Hihihi..

    Reply
    • 2. Fansi  |  April 7, 2011 at 10:53 am

      Iya lagu lama, tapi kadang masih diputer kok di radio kalo malem. Aku punya lagunya, tapi pasti dirimu tak tertarik mendengarnya.

      Reply
  • 3. anank  |  April 9, 2011 at 7:31 pm

    Overjoyed always better than Overthink. No more thinking just enjoy it 😀

    Reply
    • 4. Fansi  |  April 9, 2011 at 7:34 pm

      Yeah. Like storybook children. Happy selamanya!

      Reply
  • 5. Titiw  |  April 12, 2011 at 3:54 pm

    One of my fav song from the one and only Mr Wonder! Hihihi..xD

    Reply
    • 6. Fansi  |  April 12, 2011 at 8:55 pm

      Ini lagu didengerin beribu-ribu kali ga ngebosenin, ngapa yak mbak? Mejik bener.

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Thank you for visiting my blog! I hope you enjoy your time here. Please forgive me for any bad words or pictures I might undeliberately put in here. Please leave some comments and thank you for coming back again.

RSS Quote of the Day

My Tweets

  • Like any uncharted territory, I must seem greatly intriguing 21 hours ago
  • RT @pepatah: Kau tak kan bisa kehilangan apa yg tak pernah kau miliki. Kau tak kan bisa memaksa bertahan pada seseorang jika dia ingin perg… 3 days ago
  • Ga bawa kaos kaki sama galaunya kayak ga bawa ponsel 1 week ago
  • Saat orang2 minta “casing yang ada bolongannya di belakang” aku minta sebaliknya. Bolongan kan justru berisiko .. kadang lucu2 sih tapi 1 week ago
  • That moment when your loved one admires you which makes you smile so wide for a moment to cherish the contentment 2 weeks ago

Contact

Books I Love

Monthly Posts

Other Information

Click to view my Personality Profile page

Content copyrighted.


%d bloggers like this: