I’m Here. I’m Bloody Here!

December 31, 2010 at 9:37 pm 2 comments


Mungkin terakhir kalinya aku login disini adalah setaun yang lalu. Ajegile. Niat ngeblog ga sih? Well, terus terang memang rasanya mood ini terus-terusan ga mau diajak kompromi. Tapi mana boleh menyalahkan mood ketika harus menulis? Plus, sebetulnya aku sangat suka menulis. Pekerjaan baru aku aja berkaitan erat dengan tulis menulis (bahkan aku jadi reporter disitu!). I should have done more!

Writing

Ditambah, ternyata ketika login barusan, aku disambut 8 pending comments. Salah satunya dari mbak Titiw yang cantik dan populer. Oh my god, it’s like I’m being hit. Dan ternyata banyak komen yang udah “membusuk” dari bulan Juni lalu. Ya tuhan. Aku mestinya sering nulis.

Dan begitulah. Salah satu resolusi 2011-ku yang baru aja terbentuk adalah: menulis blog minimal seminggu satu post! That wouldn’t be such a difficult thing to do, would it? Let’s all say “bismillah”…

Well, sekelumit cerita lucu hari ini. Sudah sekitar 3 minggu ini aku kerja di sebuah institusi pemerintahan kota Surabaya. Seorang temen tiba2 masuk ruangan dengan membawa-bawa setumpuk… oh I’d better not tell you. It’s an “adult stuff” he’s got from a seminar being held at that building. Tebak. Tiga minggu, dan yang kudapat adalah… oh no, that’s funny and embarrassing at the same time. Haha. Tapi sekarang aku nyimpen sih. Siapa tau berguna kelak. Hahaha. Can you guess what it is? Yah. Ga penting memang, tapi sudahlah. At least I’m writing. Right?

Sampai jumpa di tahun 2011.

(Sumber gambar: http://angelscrynow.blogspot.com)

Entry filed under: Blogging, Happy Work Days. Tags: .

I’m Done Playing with Nokia Font I (Nearly) Got You, My Copy of “The Tree of Seasons”…

2 Comments Add your own

  • 1. miko  |  December 31, 2010 at 11:19 pm

    nice, the last posts in 2010🙂

    Reply
  • 2. sugenk  |  January 1, 2011 at 3:54 am

    Welcome back🙂

    “adult stuff” apaan? alat kontrasepsi mungkin ya. apa lagi?

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Thank you for visiting my blog! I hope you enjoy your time here. Please forgive me for any bad words or pictures I might undeliberately put in here. Please leave some comments and thank you for coming back again.

RSS Quote of the Day

  • Al Franken
    "Mistakes are a part of being human. Appreciate your mistakes for what they are: precious life lessons that can only be learned the hard way. Unless it's a fatal mistake, which, at least, others can learn from."

My Tweets

Contact

Books I Love

Monthly Posts

Other Information

Click to view my Personality Profile page

Content copyrighted.


%d bloggers like this: