Original Sin (Movie)

April 16, 2009 at 1:08 pm 5 comments


Original SinHere what my feeling tells about the movie Original Sin. Just watched this thriller-romantic flick three-four days ago and I pretty much liked it. Well. Mudah-mudahan beberapa patah kata ini cukup mampu memberi sekilas kesimpulan tentang pendapatku mengenai film ini. (I copy this from my Facebook Movies account).

Banyak mengekspos seks dan sensualitas, tapi semakin film berjalan, cuman satu hal yg tertinggal di pikiranku, yaitu quote dari Luis A Vargas yg bunyinya “And no matter the price, you cannot walk away from love.” Ini cerita tentang cinta, tapi bukan cinta yg mudah dan dilakukan banyak orang. Bukan cinta yg direstui tipikal orang tua di negara manapun. Tapi cinta yg tercipta dari naluri manusia apa adanya, jujur, penuh gairah, penuh masalah, indah, penuh pengorbanan tak ternilai… Love it!

Last impression: I like how similar the loving way “they” have…

Entry filed under: Films. Tags: , , .

It’s 10 Years (Wannabe) Now Ketika Persekongkolan dan Kepalsuan Merajalela, Aku Malah Jalan-jalan

5 Comments Add your own

  • 1. titiw  |  April 23, 2009 at 5:50 pm

    AAH!! Aku aku aku juga juga juga suka suka suka!!! Aktingnya mereka juga poll banget. Aku suka jolie di sini.. Waduh kamu nonton ini di mana say..? “Ih ya ampun, anak cewek, masih lajang nontonnya gini2an..” Hihihihihi..

    Reply
    • 2. Fansi  |  April 26, 2009 at 9:34 pm

      Suka juga ya mbak? Hehe, bagus banget ni film emang… Ehm, beberapa adegan memang menyenangkan dan bikin berimajinasi sih…😉 Tapi yg aku suka adalah cara Luis mencintai Julia/Bonny, now that’s love! Ugh!

      Reply
  • 3. Jiewa  |  May 29, 2009 at 3:13 pm

    Fansiii.. long time no visit😀
    Ceritanya keren banget.. soal adegan ‘bumbu’-nya, aku sih ga masalah berhubung udah 17 tahun keatas😛

    Reply
    • 4. Fansi  |  May 30, 2009 at 12:34 pm

      iya nih lama ga nulis, boro2 blogwalking😦
      aku juga ga masalah, I take them as souvenirs. ehehe.

      Reply
  • 5. Cinta? Nafsu? You Decide… « Howdy, Fansi.™  |  June 9, 2011 at 9:12 pm

    […] disadur dari salah satu adegan film Original Sin. Diubah sesuai […]

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Thank you for visiting my blog! I hope you enjoy your time here. Please forgive me for any bad words or pictures I might undeliberately put in here. Please leave some comments and thank you for coming back again.

RSS Quote of the Day

  • Mae West
    "His mother should have thrown him away and kept the stork."

My Tweets

Contact

Books I Love

Monthly Posts

Other Information

Click to view my Personality Profile page

Content copyrighted.


%d bloggers like this: