The Hair People Won’t See

February 18, 2009 at 8:49 pm 1 comment


I have a new haircut!

Well, that doesn’t make too much senses since whatever style of my haircut would never be viewable to anyone else but my family at home or my visiting girl friends. Tapi tetep berasa beda dan… lega. Terasa fresh, seperti baru dilahirkan, as if troubles have gone away. Hahaha, berlebihan, tapi rasanya memang sesempurna itu.

Aku memilih model yang belum pernah applied to my hair before. Biasanya aku pilih model shaggy standar untuk rambutku. (aku tidak pernah peduli model apapun yang kupilih selama sepuluh tahun terakhir, dengan alesan tidak viewable tadi. :p ) Tapi sekarang it feels great to sekali-sekali mencoba sesuatu yang baru dan unik. What kind of style is it? It’s a very short haircut, which people in fashion call it ‘pixie‘. As you see in popular names like Victoria Beckham, Selma Blair, Mandy Moore (once), Rihanna, Twiggy, dan kalo yang lokal Bunga Citra Lestari versi newlywed. Jadi modelnya pendek kayak laki gitu tapi full of traps and layers, dan bagian atasnya dibiarin penuh plus poni. I love it! I look like an independent woman, a dare-challenger lady, perempuan yang tau cara bersikap dengan elegan dan kuat; not that old melancholia and ‘warm’ girl anymore.

Twiggy Selma Blair Rihanna

Sebetulnya tulisan ini agak tidak penting sebab sangat self-centered dan (mungkin) tidak etis ditulis disini, eh tapi gak ada salahnya kan cerita begini? Aduh, mau nulis aja takut. However, fashion is my middle name!

*ngumpet*

Entry filed under: Relax, Take It Easy. Tags: , .

Go The Distance Kerispatih dan Video Plagiatnya

1 Comment Add your own

  • 1. titiw  |  February 22, 2009 at 7:59 pm

    Howdy, fansy fashion.. I used to have a haircut like you have right now! Feels enak toh? angin siwer2.. eh.. kamu mah pake jilbab ya..? Jadi gak berasa anginnya.. kangen jg potong rambut model ini, tapi entar2 lagi deh.. hehe.. anyway agnes monica jg skrg begini lho gaya rambutnya..

    iya si agnes tiru” aku tuh mbak… uhuhu. lumayan berasa kok anginnya (kadang”), apalagi klo lagi jemur baju, kan outdoor gitu, sepoi”… hehe.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Thank you for visiting my blog! I hope you enjoy your time here. Please forgive me for any bad words or pictures I might undeliberately put in here. Please leave some comments and thank you for coming back again.

RSS Quote of the Day

  • Mae West
    "His mother should have thrown him away and kept the stork."

My Tweets

Contact

Books I Love

Monthly Posts

Other Information

Click to view my Personality Profile page

Content copyrighted.


%d bloggers like this: