Blogging from Another Place…

January 7, 2009 at 12:54 pm Leave a comment


I’m posting this just as a test because I use Windows Live Writer writing this. Apakah tool agak-agak gak penting ini berjalan semestinya? Tampilannya mirip window-window di Vista, jadi gak matching ama penampilan laptopku yang masi pake Windows XP Professional SP2 original ini… :p

Overall, lumayan sih kalo-kalo semua browser di dunia mengalami crash dan gak bisa dibuka untuk sementara waktu (will they?). Selain Writer, ada Mail, Messenger, dan lain-lain.

Hari ini aku di rumah aja. Besok aku ikut sebuah tes di sebuah perusahaan yang bertempat di (katanya) segitiga emas Surabaya; perasaan disitu bukan segitiga deh bentuknya… mengada-ngada tuh ah. But I’ll try not to be too nervous.

Motor on!

Entry filed under: Blogging. Tags: .

There You’ll Be (Aku Gak Suka Laki-laki yang Takut Berkomitmen.) The Very BIG Steps, for Me.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Thank you for visiting my blog! I hope you enjoy your time here. Please forgive me for any bad words or pictures I might undeliberately put in here. Please leave some comments and thank you for coming back again.

RSS Quote of the Day

  • Mae West
    "His mother should have thrown him away and kept the stork."

My Tweets

Contact

Books I Love

Monthly Posts

Other Information

Click to view my Personality Profile page

Content copyrighted.


%d bloggers like this: