Blogging from Another Place…

January 7, 2009 at 12:54 pm Leave a comment


I’m posting this just as a test because I use Windows Live Writer writing this. Apakah tool agak-agak gak penting ini berjalan semestinya? Tampilannya mirip window-window di Vista, jadi gak matching ama penampilan laptopku yang masi pake Windows XP Professional SP2 original ini… :p

Overall, lumayan sih kalo-kalo semua browser di dunia mengalami crash dan gak bisa dibuka untuk sementara waktu (will they?). Selain Writer, ada Mail, Messenger, dan lain-lain.

Hari ini aku di rumah aja. Besok aku ikut sebuah tes di sebuah perusahaan yang bertempat di (katanya) segitiga emas Surabaya; perasaan disitu bukan segitiga deh bentuknya… mengada-ngada tuh ah. But I’ll try not to be too nervous.

Motor on!

Advertisements

Entry filed under: Blogging. Tags: .

There You’ll Be (Aku Gak Suka Laki-laki yang Takut Berkomitmen.) The Very BIG Steps, for Me.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Thank you for visiting my blog! I hope you enjoy your time here. Please forgive me for any bad words or pictures I might undeliberately put in here. Please leave some comments and thank you for coming back again.

RSS Quote of the Day

My Tweets

  • Like any uncharted territory, I must seem greatly intriguing 21 hours ago
  • RT @pepatah: Kau tak kan bisa kehilangan apa yg tak pernah kau miliki. Kau tak kan bisa memaksa bertahan pada seseorang jika dia ingin perg… 3 days ago
  • Ga bawa kaos kaki sama galaunya kayak ga bawa ponsel 1 week ago
  • Saat orang2 minta “casing yang ada bolongannya di belakang” aku minta sebaliknya. Bolongan kan justru berisiko .. kadang lucu2 sih tapi 1 week ago
  • That moment when your loved one admires you which makes you smile so wide for a moment to cherish the contentment 2 weeks ago

Contact

Books I Love

Monthly Posts

Other Information

Click to view my Personality Profile page

Content copyrighted.


%d bloggers like this: