I’m Done.

December 6, 2008 at 10:10 pm 2 comments


This Saturday could not be better anymore even though I might be passed with a (s)cum laude title. Selesai sudah acara penganugerahaan gelar wisuda yang oleh para orang tua dianggep sebagai acara yang sangaaaaaaat penting, sampe semua bela-belain pake baju terbaik dan polesan muka glamor. I rest my case!

I was at my shit face. There’s something mistakeable with my eyes that makes me moaningly look like a chinese (cheap) doll, that my smile would rise tragicly. But still the photographers had to take my pictures (I do hope they burn and fail), even the local campus journalist did the same no matter how hard I shook my head.

I took my family’s pictures after the tiring graduation-this-and-that. I didn’t even bother making memories with my friends. I saw them humiliating themselves taking pictures together like there’s no tomorrow while my mind thought of sleeping and resting like I don’t need anything else. I’m done. I quit. Let me loose.

It’s time for the true lesson in my life…

P.S. Dalam banyak hal, rasanya aku mirip Isabella Swan. Introvert? Antisosial? Mungkin… *sigh*

Entry filed under: College, Life Lessons. Tags: , , .

Ujan Gede… Ternyata Ya, Dokter Disini Itu…

2 Comments Add your own

  • 1. aLdo  |  December 7, 2008 at 6:17 pm

    yes, maybe no time for tomorrow to meet them, again..
    i don’t know when He will call me back to His ‘home’, so, i’ll use all the chance to gather and take some pictures with them…
    where were u? i were looking for u to take some pics..

    gmn rectoversonya?

    i took pictures with ma family. i was looking for my best buds (you one of ’em) but i thought they must be somewhere around people i dun really know, hee… so i decided not to care. ya ampun, kok segitunye ya!? hihih…

    rectoversonya ud slese dibaca di jakarta tepatnya di pesawat menuju jakarta (jd mungkin bukan di jakarta, tapi di antara jakarta dan surabaya, hee); the book is amazing! crita yg bahasa inggris, yg judulnya grow a little older, itu keknya pengalaman pribadinya dee sendiri ya? hehe, kmaren lupa bawa bukunya, it stuck in my stack of my anonymous books, maap… ntar dibalikin pas ngambil ijazah ya do, klo inget, hee lagi…😀

    Reply
  • 2. william  |  December 17, 2008 at 9:07 am

    gak ada ruginya kalian baca ya mungkin aja berguna buat kalian semua jangan sampe jadi korban seperti kami. Jadi kira2 pada bulan September 2008 yg lalu paman gw dihubungi oleh salah seorang sales dari PT Valbury salah satu perusahaan sekuritas di Jakarta. Salesnya menawarkan produk investasi saham di BEJ kpd paman gw, kata salesnya sih (pinter ngibul) invest di saham untungnya gede bisa sampai Milyaran Rupiah keuntungannya. Karena paman gw udeh terlanjur percaya sama bullshit tuh sales, maka paman gw menginvestasikan dana Sebesar Rp 2 Milyar ke PT Valbury. Ini PT hebat ada websitenya jadi orang2 pada percaya gitu (padahal website mah gak jaminan).

    Singkatnya setelah 1 bulan tepatnya tgl 8 October 2008 BEJ ditutup dan dana paman gw yang Rp 2 M itu ludes jadi tinggal Rp 15 juta doank. Kontan paman gw pingsan dan terserang stroke, kata salesnya IHSG Hancur. Akhirnya tuh sales jadi susah banget dihubungi, disini gw menghimbau aja bagi orang2 yg udh siap bangkrut boleh deh invest di PT Valbury .

    Nama salesnya BUDI MULYANA NO HP : 0856-8102XXX, INGAT! HATI-HATI! orang ini sangat jahat dan tidak segan-segan menghalalkan segala cara untuk mencapai tujuannya, dia bisa ilmu SANTET!

    PT. Valbury Futures? kmaren dia ada tuh di bursa kerja di balai pemuda surabaya. hiii.. berhubung aku udah tau borok”nya perusahaan berbau futures (bukan sekuritas yah), I didn’t even put a glimpse look at their stand. standnya paling bagus sendiri lagi, what a trick. dia mo menjaring broker” minim pengalaman tuh, yg kerjanya nipu” seperti yang bapak Budi Mulyana lakukan, hee…
    makasih informasinya.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Thank you for visiting my blog! I hope you enjoy your time here. Please forgive me for any bad words or pictures I might undeliberately put in here. Please leave some comments and thank you for coming back again.

RSS Quote of the Day

  • G. K. Chesterton
    "There is a great deal of difference between an eager man who wants to read a book and the tired man who wants a book to read."

My Tweets

Contact

Books I Love

Monthly Posts

Other Information

Click to view my Personality Profile page

Content copyrighted.


%d bloggers like this: