The Book of Lost Things

September 21, 2008 at 10:12 pm Leave a comment


With new cardigan and new shades of nail polish I’m typing this ‘review’.

Awalnya ceritanya terkesan mengada-ada. Tentang menerobos dunia lain, Tukang Kayu yang mengingatkan aku akan leprechaun di film Chronicles of Narnia, manusia serigala… tapi walaupun cukup absurd, kekontrasannya dengan kehidupan nyata terasa menggetarkan. Sang pengarang kentara banget berusaha memaparkan hal-hal mengerikan–sangaaaat mengerikan. Mr. Connolly banyak menuliskan hal-hal yang bikin bulu kuduk merinding, yang kadang terasa agak pretensius, tapi sekaligus bikin gak bisa berenti baca. Pada akhirnya, buku ini menawarkan kisah yang lebih dari sekedar cerita misteri. Gimana caranya? Mungkin karena kehandalan pengarangnya?

Such a conspicuous book. Aku merekomendasikan buku ini tidak untuk mereka yang mencari hiburan semata; camkan itu baik-baik! Rating versi aku: 4 dari 5. Ayo, dibaca, dibaca…

Oh ya, haven’t I told you the title of the book? Judul aslinya adalah The Book of Lost Things.

Advertisements

Entry filed under: Books.

A Day Like In Dreams! The Facts and Habits About Me

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Thank you for visiting my blog! I hope you enjoy your time here. Please forgive me for any bad words or pictures I might undeliberately put in here. Please leave some comments and thank you for coming back again.

RSS Quote of the Day

My Tweets

  • Like any uncharted territory, I must seem greatly intriguing 22 hours ago
  • RT @pepatah: Kau tak kan bisa kehilangan apa yg tak pernah kau miliki. Kau tak kan bisa memaksa bertahan pada seseorang jika dia ingin perg… 3 days ago
  • Ga bawa kaos kaki sama galaunya kayak ga bawa ponsel 1 week ago
  • Saat orang2 minta “casing yang ada bolongannya di belakang” aku minta sebaliknya. Bolongan kan justru berisiko .. kadang lucu2 sih tapi 1 week ago
  • That moment when your loved one admires you which makes you smile so wide for a moment to cherish the contentment 2 weeks ago

Contact

Books I Love

Monthly Posts

Other Information

Click to view my Personality Profile page

Content copyrighted.


%d bloggers like this: