Jangan Nunda-nunda, Please…

May 12, 2008 at 7:50 pm 8 comments


Dapet quote keren dari blognya Aldo. Duh, cocok banget nih untuk diterapin ke idup aku! Nunda-nunda itu gak sehat, gak efektif, dan… payah aja! Please, jangan nunda-nunda kerjaan lagi, mulai sekarang. Kalo nunda-nunda itu, kebanyakan suka lupa dan jadi keenakan sih. Hasil akhirnya: buru-buru, dan kerjaan jadi serba gak efektif deh.

When we wake up in the morning, we have two simple choices.
Go back to sleep and dreams, or wake up and chase those dreams.
Choice is yours…

When you keep saying you are busy,
Then you are never free.
When you keep saying you have no time,
Then you will never have time.
When you keep saying that you will do it tomorrow,
Then your tomorrow will never come.

Anyway, Fansi, kamu udah sampe bab berapa TA-nya? Ehm… *bersiul-siul*😀

Entry filed under: Life Lessons. Tags: .

Ulang Tahun ke-15 Aku Punya Band Sendiri

8 Comments Add your own

  • 1. CRX  |  May 17, 2008 at 2:29 pm

    jadi inget waktu kerja di tele marketing, typical boss2 yg gua telponin jawabnya keq gitu bgtz T_T

    kek gitu gimana? jawaban bernada penunda-nundaan gitu bang? ih… kok bos kek gitu yah… (kayak pernah punya bos aja… hehe)

    Reply
  • 2. ir  |  May 17, 2008 at 4:24 pm

    bingung mau ngomen paan??
    ckckckckckkckckckckckck

    TAnya aja dah klo gitu jangan ditunnda, ma punya anak(gak nyambung ya???)

    oke, oke. heh, punya anak!? mo bikin anak ama sapa? ga da sparing partnernya😆

    Reply
  • 3. titiw  |  June 4, 2008 at 1:20 pm

    Akh.. it’s a nice quote indeed dear.. thx for sharing.. *Sambil chating ama dosen pembimbing skripsi di panas yang menggarang*

    duh enaknya dosennya bisa diajak chatting.. dosen pembimbing aku mah harus ketemu langsung.. huh!

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Thank you for visiting my blog! I hope you enjoy your time here. Please forgive me for any bad words or pictures I might undeliberately put in here. Please leave some comments and thank you for coming back again.

RSS Quote of the Day

  • G. K. Chesterton
    "There is a great deal of difference between an eager man who wants to read a book and the tired man who wants a book to read."

My Tweets

Contact

Books I Love

Monthly Posts

Other Information

Click to view my Personality Profile page

Content copyrighted.


%d bloggers like this: