Kangen Jalan-jalan Deh…

April 27, 2008 at 5:39 pm 1 comment


Hai! Ini postingan coba-coba yang gak penting, cuman ngetes koneksi sebuah operator GSM yang ngasi free GPRS 100MB perbulan. Aku ngetik ini di PDAphone dan bukan komputer biasa, it’s hard to believe I was used to blogging using this gadget once, where I was using the one they call BlogDrive. Halaman itu udah gak eksis sekarang🙂

Pas nulis ini, aku sedang berada dalem kondisi tubuh yang kurang fit. Dan sedang in this urge to having a walk, ke mal mungkin… Huhuhu, pengen jalan-jalan deh… Padahal aku punya tiket parkir gratis di Surabaya Town Square untuk bulan April–tapi tiket itu blum perna aku pake! What a mess, eh? Sayang banget…

Sweeney Todd kangen ibu, aku pamit dulu!

*haduh, norak pisan!

Entry filed under: Blogging, Relax, Take It Easy. Tags: .

New Theme, Blue Heart Belajar Jadi Supir!!!

1 Comment Add your own

  • 1. fasha  |  April 28, 2008 at 1:24 am

    Belum bisa make di kompie yach??
    Haha aku udah bisa dari dolo.
    Ni mo ngabisan perdana yang kedua.
    Next baru yang ketiga.

    Kurang fit?? KAmu sakit de’?

    ya tau sendiri kan bang… akhirnya harus jadi fakir henpon😦 besok lagi ya, lanjutin donlot Spongebob lagi (pengen maen…), makaci banyak ya…

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Thank you for visiting my blog! I hope you enjoy your time here. Please forgive me for any bad words or pictures I might undeliberately put in here. Please leave some comments and thank you for coming back again.

RSS Quote of the Day

  • Al Franken
    "Mistakes are a part of being human. Appreciate your mistakes for what they are: precious life lessons that can only be learned the hard way. Unless it's a fatal mistake, which, at least, others can learn from."

My Tweets

Contact

Books I Love

Monthly Posts

Other Information

Click to view my Personality Profile page

Content copyrighted.


%d bloggers like this: