Cute Cat!

January 24, 2008 at 11:59 am Leave a comment


Baca di koran Jawa Pos, ada seekor kucing imut bernama Fritz, kepunyaan warga Jerman. Nah, lucunya, Fritz jago fotografi! Ih… Lucunyaaa… Pengen cium, cubit, peluk, hhh… Gemes… Pinter motret lagi! Jadi, hahaha, bukan motret secara harfiah sih. Sebuah digicam yang udah disetel otomatis oleh pemiliknya digantungin di leher Fritz, jadi setiap kali Fritz jalan-jalan, kamera itu akan secara otomatis memotret apa aja yang lagi diliat Fritz. Lucu kan!?

Humm.. Define cute!

Fritz is a cat and people love him, that’s makes him cute! Ditambah, hasil karyanya yang menimbulkan senyum di wajah setiap orang yang menikmati ‘hasil karyanya’. You can take a look at the tabby’s pictures here.

So, forgive me for the combination language I’m writing this time… It’s because I can’t stand any, I mean ANY, cats by their races in the whole world and I kind of lost my healthy brain! 😀

My dream gift: a cute little cat. Hahaha…

Advertisements

Entry filed under: Relax, Take It Easy.

Pan’s Labyrinth They Tell Me How Much You Care

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Thank you for visiting my blog! I hope you enjoy your time here. Please forgive me for any bad words or pictures I might undeliberately put in here. Please leave some comments and thank you for coming back again.

RSS Quote of the Day

  • Friedrich Nietzsche
    "To predict the behavior of ordinary people in advance, you only have to assume that they will always try to escape a disagreeable situation with the smallest possible expenditure of intelligence."

My Tweets

  • Ganti bahasa Webtoon jadi bahasa Inggris ternyata komik2 yang aku subscribe ga kehapus, terakhir bacain mereka mung… twitter.com/i/web/status/1… 6 days ago
  • RT @mithamiwuwu: @TogaMD Aku sampai skrg blm ada niat buat hapus kontak papa. Cuma kadang suka sedih kalau sadar ada banyak panggilan tak t… 1 week ago
  • Sometimes when I wake up from a dream it’s like I’m back from another world 1 week ago
  • RT @kirana_k: Unpopular opinion: "Lagi apa, udah makan" adalah pertanda hubungan sehat. Bukan berarti ga ngomongin hal lain, tapi pas lagi… 1 week ago
  • RT @jayakabajay: Baru aja pisah tapi udah kangen lagi. Padahal kalo ketemu juga ngga ngapa-ngapain. Cuma duduk deketan sambil sibuk masing-… 1 week ago

Contact

Books I Love

Monthly Posts

Other Information

Click to view my Personality Profile page

Content copyrighted.


%d bloggers like this: