Lagi… dan Lagi

January 12, 2008 at 11:52 pm Leave a comment


Ganti desain lagi! Demen banget yak? Cuman kali ini, perbedaan yang sangat signifikan adalah warna background. Yes, I’m now facing this brighter new diorama…

Hah, akhirnya semester 7 ini selesai. Dan TA pun sudah mengetuk di pintuku (apa sih). Udah masuk sih makhluk mengerikan itu, dan sudah menghancurkan IPK yang susah payah aku kumpulin sejauh ini, tapi… on the next semester… I’LL BE GONE!!! Selamat tinggal, kampus! Aku akan pergi dengan IPK minimal 2,80, ijazah, toga, kenangan, dan ketawa penuh kemenangan! (dan calon suami yang ikut ketawa di sampingku)

Jadi… I have to sleep now…

So long.

Advertisements

Entry filed under: Blogging, College.

First Salary! Yu-hoo! Heart Attack

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Thank you for visiting my blog! I hope you enjoy your time here. Please forgive me for any bad words or pictures I might undeliberately put in here. Please leave some comments and thank you for coming back again.

RSS Quote of the Day

My Tweets

  • Like any uncharted territory, I must seem greatly intriguing 21 hours ago
  • RT @pepatah: Kau tak kan bisa kehilangan apa yg tak pernah kau miliki. Kau tak kan bisa memaksa bertahan pada seseorang jika dia ingin perg… 3 days ago
  • Ga bawa kaos kaki sama galaunya kayak ga bawa ponsel 1 week ago
  • Saat orang2 minta “casing yang ada bolongannya di belakang” aku minta sebaliknya. Bolongan kan justru berisiko .. kadang lucu2 sih tapi 1 week ago
  • That moment when your loved one admires you which makes you smile so wide for a moment to cherish the contentment 2 weeks ago

Contact

Books I Love

Monthly Posts

Other Information

Click to view my Personality Profile page

Content copyrighted.


%d bloggers like this: