Cool Facts

November 22, 2007 at 9:51 pm 1 comment


Di saat-saat sepi di hati, gw nemu beberapa fakta yang bikin seneng. Apa aja?

» Hari ini blog gw dibaca orang lebih dari 30 kali
» Seseorang (gak tau sapa) nge-feed blog gw, artinya dia gak pengen ketinggalan update-an blog gw, cihui! 😀
» Seorang yang masternya VB ngebuka halaman Friendster gw (jadi gr…)
» Ternyata nama doyoufancyme itu sama dengan sebuah nama lagu. Yep, lagu dari band beraliran alt-country bernama Tarnation, judulnya “Do You Fancy Me”, rilis tahun 1995.

Ini lirik lagunya:

Do you fancy me, or am I living in make believe?
Am I someone just to pass your time?
To pass lonely hours ’til your heart can be free,
Then you’ll forget all about me
Do you think of me,
Or are you a victim of old memories?
Why can’t we live for now?
The past is only a sad tragic dream,
Why can’t you give your love to me?
Like flowers of springtime there comes a time, when they must wilt away.
Like coldness of winter, with clouds in the sky,
I watch lonely people pass by.
I’ll no longer pine for you,
My heart is through with being blue.
Soon you’ll turn to find me gone.
Then you’ll pass lonely hours,
‘Til your heart can be free,
And you’ll do all your yearnin’ for me

Hmm, lagu yang skeptis. Pasti sodaraku-yang-suka-memotivasi itu gak suka. Hahah.

Trus ada fakta apa lagi ya?

Hah. Yang jelas hati aku masih perlu perbaikan total atas segala kerusakan di bagian depan, belakang, samping, bemper, jok, lampu, aki, cat dan laen-laen. It feels so hurt inside. Fakta-fakta ini lumayan membuat airmata jadi harus menunggu untuk jatuh…

So long.

Advertisements

Entry filed under: Relax, Take It Easy, Song Lyrics.

My Foolish Heart Dia Bukan Dia

1 Comment Add your own

  • 1. Iroy  |  March 31, 2008 at 11:30 pm

    hmmm…….bukan narsis toh!
    he….

    narsis kan gak jahat to? hehehe…

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Thank you for visiting my blog! I hope you enjoy your time here. Please forgive me for any bad words or pictures I might undeliberately put in here. Please leave some comments and thank you for coming back again.

RSS Quote of the Day

My Tweets

  • Ada truk besar nutup separo jalan kecil di samping Ubaya (arah ke Tenggilis), untuk satu mobil lewat pun sempit, bikin macet total @e100ss 1 day ago
  • Jalan kecil samping Ubaya ini macet total sampe berenti ada apa ya? Ga biasanya @e100ss https://t.co/MHbmJMKENr 1 day ago
  • Umur ransel ini 18 tahun. It was my pride; I chose it myself when my parents wanted me to pick a new school bag, da… twitter.com/i/web/status/8… 2 days ago
  • RT @pepatah: Merindukan seseorang adalah bagian dari mencintainya. Jika kamu tak pernah terpisah, kamu takkan pernah tahu seberapa kuat cin… 4 days ago
  • Ditengarai stres mengemudi dlm kemacetan akut dari Surabaya timur ke barat dan sebaliknya, seorang perempuan mengalami trauma ga gitu parah 4 days ago

Contact

Books I Love

Monthly Posts

Other Information

Click to view my Personality Profile page

Content copyrighted.


%d bloggers like this: