Ujian Akhir

June 24, 2007 at 9:26 pm 2 comments


Sabtu kemaren gw ujian mata kuliah yang paling angker sedunia akhirat. Ternyata hasilnya bikin gw gak yakin akan ujian hari-hari besok.

Besok ujian lagi, hafalan sertifikasi (kebiasaan buruk anak kampus gw), dan sejauh ini gw cuman browsing internet doang tanpa bener-bener ngafalin soal. Gw lagi ngecek segala macem tentang film Maaf, Saya Menghamili Istri Anda, yang judulnya aja udah menjadi semacem polemik di kalangan masyarakat sini.

Gak penting!

Udah ya, gw harus belajar.. ups, menghafal. Sebelumnya, gw mau makan sop kacang merah bikinan my beloved mum dulu🙂

Later.

Entry filed under: College. Tags: .

TOT Hari Kedua Tragedi World Trade Center

2 Comments Add your own

  • 1. aLdo  |  June 25, 2007 at 9:04 am

    segitunya…

    dijalanin aja dulu, do your best, and let god the rest!

    rgds,
    aLdo

    Reply
  • 2. seputarfilm  |  June 10, 2009 at 10:20 am

    waduuhhh,.,,dah lama banget baru comment nihhh

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Thank you for visiting my blog! I hope you enjoy your time here. Please forgive me for any bad words or pictures I might undeliberately put in here. Please leave some comments and thank you for coming back again.

RSS Quote of the Day

  • Al Franken
    "Mistakes are a part of being human. Appreciate your mistakes for what they are: precious life lessons that can only be learned the hard way. Unless it's a fatal mistake, which, at least, others can learn from."

My Tweets

Contact

Books I Love

Monthly Posts

Other Information

Click to view my Personality Profile page

Content copyrighted.


%d bloggers like this: