Don’t Judge My Writings, Please

June 7, 2007 at 10:25 am Leave a comment


Mungkin gag semua orang ngerti apa yang gw tulis disini. Mungkin mereka udah salah persepsi duluan ngebacanya, seperti mereka salah persepsi duluan ngeliat penampilan gw.

Apa yang gw tulis di blog ini adalah murni hasil dari otak gw (yep, gw punya kok satu) . Dan, mungkin perlu dicatet: gw gag pernah dengan sengaja berusaha menyakiti orang lain melalui tulisan-tulisan gw. Gw cuman nulis apa yang ada di pikiran gw, dan kalo usaha gw dalem mem-filter pemikiran itu supaya bisa diterima semua pihak masih gagal, gw minta maaf. Gw gag sengaja. Gw gag pernah bermaksud untuk menyakiti orang lain. Or making such offenses.

This is me, whoever I am, whatever I want, just try to being honest, try to let these thoughts up, and yet taking care of your minds, too.

Intinya, gw selalu berusaha untuk bicara jujur tapi tetep polite dan elegan. Kalian mau jalan-jalan ke blog gw aja, gw udah makasiiiih banget 🙂

Advertisements

Entry filed under: Blogging, Screwed-up.

Tentang Hemingway Today, Becoming a Host (1# step)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Thank you for visiting my blog! I hope you enjoy your time here. Please forgive me for any bad words or pictures I might undeliberately put in here. Please leave some comments and thank you for coming back again.

RSS Quote of the Day

  • Friedrich Nietzsche
    "To predict the behavior of ordinary people in advance, you only have to assume that they will always try to escape a disagreeable situation with the smallest possible expenditure of intelligence."

My Tweets

  • Ganti bahasa Webtoon jadi bahasa Inggris ternyata komik2 yang aku subscribe ga kehapus, terakhir bacain mereka mung… twitter.com/i/web/status/1… 6 days ago
  • RT @mithamiwuwu: @TogaMD Aku sampai skrg blm ada niat buat hapus kontak papa. Cuma kadang suka sedih kalau sadar ada banyak panggilan tak t… 1 week ago
  • Sometimes when I wake up from a dream it’s like I’m back from another world 1 week ago
  • RT @kirana_k: Unpopular opinion: "Lagi apa, udah makan" adalah pertanda hubungan sehat. Bukan berarti ga ngomongin hal lain, tapi pas lagi… 1 week ago
  • RT @jayakabajay: Baru aja pisah tapi udah kangen lagi. Padahal kalo ketemu juga ngga ngapa-ngapain. Cuma duduk deketan sambil sibuk masing-… 1 week ago

Contact

Books I Love

Monthly Posts

Other Information

Click to view my Personality Profile page

Content copyrighted.


%d bloggers like this: