Kok Sama…?

June 6, 2007 at 12:11 pm Leave a comment


Mungkin gw kualat gara-gara asal masukin link ke blognya Raditya Dika. Bagi kalian yang udah baca Cinta Brontosaurus, pasti tau deh cerita yang berkisah pas Radith menderita penyakit ‘aneh’ yang bahkan para dokter di Aussie pun gag bisa ngedefinisiin apa penyakitnya.

Yep. Untuk lebih jelasnya baca aja tuh buku kali ya.

Ceritanya gw kan dari kemaren gag fit nih. Sebentar-bentar ke toilet. Dan sekali, ya, gw harap bener-bener cuman sekali, gw mengira gw mengalami hal yang sama ama Radith.. Oh God, not anymore! Sempet histeris tuh. Tapi seterusnya sih gag lagi, walopun bolak-balik ke toiletnya masih.

Perut gw emang lagi gag beres.

Doain gw cepet sembuh ya.

Advertisements

Entry filed under: Screwed-up.

www.radityadika.com Tentang Hemingway

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Thank you for visiting my blog! I hope you enjoy your time here. Please forgive me for any bad words or pictures I might undeliberately put in here. Please leave some comments and thank you for coming back again.

RSS Quote of the Day

  • Lisa Kudrow
    "You have to surrender to the fact that you are of too many in a highly competitive field where it is difficult to stand out. Over time, through your work, you will demonstrate who you are and what you bring to the field. Just stay with it and keep working."

My Tweets

  • RT @maulina_atmojo: Aku hanya butuh kamu, buku, dan secangkir kopi. Tenanglah, 2 hal terakhir hanya kamuflase, aku tidak ingin terlihat ter… 2 days ago
  • RT @ronitoxid: seringnya saat kamu bicara terus tentang apa saja aku ga paham apa yang kamu omongkan tapi anehnya aku nyaman karena aku ga… 2 days ago
  • But to look beyond the glory is the hardest part For a hero’s strength is measured by his heart 2 days ago
  • (Cuci mobil sendiri) I: kok ga dibawa ke tukang cuci aja? A: (sambil sibuk ngelap) duitnya buat ke Eropa. 4 days ago
  • Nyetir dalam kondisi hujan deres di sore hari mengharuskan pengendara mobil nyalahin lampu kabut dan lampu kecil mo… twitter.com/i/web/status/9… 4 days ago

Contact

Books I Love

Monthly Posts

Other Information

Click to view my Personality Profile page

Content copyrighted.


%d bloggers like this: