Kok Sama…?

June 6, 2007 at 12:11 pm Leave a comment


Mungkin gw kualat gara-gara asal masukin link ke blognya Raditya Dika. Bagi kalian yang udah baca Cinta Brontosaurus, pasti tau deh cerita yang berkisah pas Radith menderita penyakit ‘aneh’ yang bahkan para dokter di Aussie pun gag bisa ngedefinisiin apa penyakitnya.

Yep. Untuk lebih jelasnya baca aja tuh buku kali ya.

Ceritanya gw kan dari kemaren gag fit nih. Sebentar-bentar ke toilet. Dan sekali, ya, gw harap bener-bener cuman sekali, gw mengira gw mengalami hal yang sama ama Radith.. Oh God, not anymore! Sempet histeris tuh. Tapi seterusnya sih gag lagi, walopun bolak-balik ke toiletnya masih.

Perut gw emang lagi gag beres.

Doain gw cepet sembuh ya.

Advertisements

Entry filed under: Screwed-up.

www.radityadika.com Tentang Hemingway

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Thank you for visiting my blog! I hope you enjoy your time here. Please forgive me for any bad words or pictures I might undeliberately put in here. Please leave some comments and thank you for coming back again.

RSS Quote of the Day

  • David M. Ogilvy
    "Political advertising ought to be stopped. It's the only really dishonest kind of advertising that's left."

My Tweets

  • RT @pepatah: Lupakan masa lalumu, jangan menginginkannya kembali. Hargai dan syukuri apa yg kamu miliki saat ini, demi masa depan yg lebih… 19 hours ago
  • I was on the road this hour yesterday. So grateful. And now it's a new month 19 hours ago
  • I always underestimate myself. I gotta stop doing that 1 day ago
  • I don't even remember the words I said. When another person remembers - the one I never thought would be - it just feels awesome 1 day ago
  • Ada truk besar nutup separo jalan kecil di samping Ubaya (arah ke Tenggilis), untuk satu mobil lewat pun sempit, bikin macet total @e100ss 2 days ago

Contact

Books I Love

Monthly Posts

Other Information

Click to view my Personality Profile page

Content copyrighted.


%d bloggers like this: