Kok Sama…?

June 6, 2007 at 12:11 pm Leave a comment


Mungkin gw kualat gara-gara asal masukin link ke blognya Raditya Dika. Bagi kalian yang udah baca Cinta Brontosaurus, pasti tau deh cerita yang berkisah pas Radith menderita penyakit ‘aneh’ yang bahkan para dokter di Aussie pun gag bisa ngedefinisiin apa penyakitnya.

Yep. Untuk lebih jelasnya baca aja tuh buku kali ya.

Ceritanya gw kan dari kemaren gag fit nih. Sebentar-bentar ke toilet. Dan sekali, ya, gw harap bener-bener cuman sekali, gw mengira gw mengalami hal yang sama ama Radith.. Oh God, not anymore! Sempet histeris tuh. Tapi seterusnya sih gag lagi, walopun bolak-balik ke toiletnya masih.

Perut gw emang lagi gag beres.

Doain gw cepet sembuh ya.

Advertisements

Entry filed under: Screwed-up.

www.radityadika.com Tentang Hemingway

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Thank you for visiting my blog! I hope you enjoy your time here. Please forgive me for any bad words or pictures I might undeliberately put in here. Please leave some comments and thank you for coming back again.

RSS Quote of the Day

  • Friedrich Nietzsche
    "To predict the behavior of ordinary people in advance, you only have to assume that they will always try to escape a disagreeable situation with the smallest possible expenditure of intelligence."

My Tweets

  • Ganti bahasa Webtoon jadi bahasa Inggris ternyata komik2 yang aku subscribe ga kehapus, terakhir bacain mereka mung… twitter.com/i/web/status/1… 6 days ago
  • RT @mithamiwuwu: @TogaMD Aku sampai skrg blm ada niat buat hapus kontak papa. Cuma kadang suka sedih kalau sadar ada banyak panggilan tak t… 1 week ago
  • Sometimes when I wake up from a dream it’s like I’m back from another world 1 week ago
  • RT @kirana_k: Unpopular opinion: "Lagi apa, udah makan" adalah pertanda hubungan sehat. Bukan berarti ga ngomongin hal lain, tapi pas lagi… 1 week ago
  • RT @jayakabajay: Baru aja pisah tapi udah kangen lagi. Padahal kalo ketemu juga ngga ngapa-ngapain. Cuma duduk deketan sambil sibuk masing-… 1 week ago

Contact

Books I Love

Monthly Posts

Other Information

Click to view my Personality Profile page

Content copyrighted.


%d bloggers like this: