Kuliah yang Membingungkan!!!

May 29, 2007 at 3:26 pm Leave a comment


Cape deh. Lots of things to do in this life.

** Pilih Peramalan ato PSI? Konsekuensi gag ikut PSI adalah dicap gag aktif dan berbuntut ke kegaglulusan. Konsekuensi gag ikut Peramalan juga adalah kegaglulusan karena gag ngerti. Peramalan 3 SKS. PSI 2 SKS. Mana yang harus gw pilih? **

Ah, seandainya gw:
1. Punya kelompok yang sehati, sejalan, senasib, sepenanggungan, dan mau sharing ama gw tanpa diminta (secara kita satu kelompok)
2. Gag ngubah-ngubah kelas kuliah pas perwalian

Sekarang ini gw cuman menyesali dua hal itu…

Gw emang gag bijaksana.

Dari sini, gw belajar untuk gag asal milih keputusan lagi.

Oh well.

Later.

Advertisements

Entry filed under: College, Life Lessons, Screwed-up.

College Lazy Time Kacau Kuadrat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Thank you for visiting my blog! I hope you enjoy your time here. Please forgive me for any bad words or pictures I might undeliberately put in here. Please leave some comments and thank you for coming back again.

RSS Quote of the Day

  • Bella Abzug
    "The test for whether or not you can hold a job should not be the arrangement of your chromosomes."

My Tweets

  • Ganti bahasa Webtoon jadi bahasa Inggris ternyata komik2 yang aku subscribe ga kehapus, terakhir bacain mereka mung… twitter.com/i/web/status/1… 1 week ago
  • RT @mithamiwuwu: @TogaMD Aku sampai skrg blm ada niat buat hapus kontak papa. Cuma kadang suka sedih kalau sadar ada banyak panggilan tak t… 1 week ago
  • Sometimes when I wake up from a dream it’s like I’m back from another world 1 week ago
  • RT @kirana_k: Unpopular opinion: "Lagi apa, udah makan" adalah pertanda hubungan sehat. Bukan berarti ga ngomongin hal lain, tapi pas lagi… 1 week ago
  • RT @jayakabajay: Baru aja pisah tapi udah kangen lagi. Padahal kalo ketemu juga ngga ngapa-ngapain. Cuma duduk deketan sambil sibuk masing-… 1 week ago

Contact

Books I Love

Monthly Posts

Other Information

Click to view my Personality Profile page

Content copyrighted.


%d bloggers like this: