I’m Sorry…

May 21, 2007 at 4:03 pm Leave a comment


Gw belom sempet ngucapin maaf atas kegagnyamanan yang mungkin terjadi karena perubahan alamat blog gw. Is it bad to change blogs often? Mungkin gag bad, tapi annoying. Hiks. Gw ngerti. Tapi gw emang gag puasan. Gw gag bisa kompromi untuk hal-hal begini. Tapi… Boleh kan gw begini? Selagi masih mampu… masih ada waktu… kan? Hope you come often… gw mo ngeblog secara lebih dewasa dan penting disini.

Later.

Advertisements

Entry filed under: Screwed-up.

MTV yang Payah Hari Penuh Keberanian

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Thank you for visiting my blog! I hope you enjoy your time here. Please forgive me for any bad words or pictures I might undeliberately put in here. Please leave some comments and thank you for coming back again.

RSS Quote of the Day

My Tweets

  • RT @maulina_atmojo: Aku hanya butuh kamu, buku, dan secangkir kopi. Tenanglah, 2 hal terakhir hanya kamuflase, aku tidak ingin terlihat ter… 4 days ago
  • RT @ronitoxid: seringnya saat kamu bicara terus tentang apa saja aku ga paham apa yang kamu omongkan tapi anehnya aku nyaman karena aku ga… 4 days ago
  • But to look beyond the glory is the hardest part For a hero’s strength is measured by his heart 4 days ago
  • (Cuci mobil sendiri) I: kok ga dibawa ke tukang cuci aja? A: (sambil sibuk ngelap) duitnya buat ke Eropa. 5 days ago
  • Nyetir dalam kondisi hujan deres di sore hari mengharuskan pengendara mobil nyalahin lampu kabut dan lampu kecil mo… twitter.com/i/web/status/9… 6 days ago

Contact

Books I Love

Monthly Posts

Other Information

Click to view my Personality Profile page

Content copyrighted.


%d bloggers like this: