I’m Sorry…

May 21, 2007 at 4:03 pm Leave a comment


Gw belom sempet ngucapin maaf atas kegagnyamanan yang mungkin terjadi karena perubahan alamat blog gw. Is it bad to change blogs often? Mungkin gag bad, tapi annoying. Hiks. Gw ngerti. Tapi gw emang gag puasan. Gw gag bisa kompromi untuk hal-hal begini. Tapi… Boleh kan gw begini? Selagi masih mampu… masih ada waktu… kan? Hope you come often… gw mo ngeblog secara lebih dewasa dan penting disini.

Later.

Advertisements

Entry filed under: Screwed-up.

MTV yang Payah Hari Penuh Keberanian

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Thank you for visiting my blog! I hope you enjoy your time here. Please forgive me for any bad words or pictures I might undeliberately put in here. Please leave some comments and thank you for coming back again.

RSS Quote of the Day

My Tweets

  • Kalo wangi (badan) aja bisa bikin jatuh cinta, maka bau badan bisa bikin jatuh benci #logic 😂 7 hours ago
  • It wasn’t an ordinary day. 10 hours ago
  • RT @MuslimIQ: "Buddhist terrorist. Muslim terrorist. Wording is wrong. Islam condemns killing innocent ppl." Beautifully said ❤️ https://… 2 days ago
  • RT @pepatah: Hidup terlalu singkat tuk sembunyikan rasa. Jangan biarkan dirimu terus bertanya-tanya, kamu tak pernah tahu dia jg punya pera… 2 days ago
  • Tweet riya’: alhamdulillah, udah solat Isya di venue, jadi nyampe rumah bisa langsung tarik selimut 2 days ago

Contact

Books I Love

Monthly Posts

Other Information

Click to view my Personality Profile page

Content copyrighted.


%d bloggers like this: